Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Rotary Club Karlovac-Dubovac proslavili deset godina postojanja

Rotary club Karlovac-Dubovac proslavio je u subotu 19. svibnja 2018. deset godina akcija, pomaganja i druženja humanitarnim koncertom u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ Karlovac.

Od osnutka 05. travnja 2008 godine pa do danas RC Karlovac-Dubovac djeluje otvoreno prema društvenoj zajednici, posvećen pokretanju inicijativa i poticanju osobne društvene energije u svrhu pomaganja onima kojima su pomoć i potpore potrebne, često i nužne.

Po sastavu članstva club spada u mješovite klubove i trenutno okuplja 26 članica i članova. Na koncertu je nastupio Gudački kvartet Rucner s gostom Mariom Rucnerom, koji su se spremno odazvali pozivu budući da i sami godinama njeguju humanitarni rad.

Naziv ovogodišnje akcije bio je „Želimo postati samostalni“, a sva sredstva prikupljena na koncertu biti će donirana za opremanje kabineta za pripremu hrane u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac.

Prva predsjednica cluba prijateljca Vesna Vyroubal u video prezentaciji ukratko je ispričala povijest cluba, opisala akcije u kojima je club sudjelovao i istaknula da je u proteklih 10 godina club prikupio i donirao institucijama i pojedincima u zajednici više od 500.000 kuna.

Nakon koncerta i podjele plaketa i zahvalnica zaslužnim članovima Rotary zajednice, članovi cluba podijelili su s publikom i izvođačima radost druženja na prigodnom domjenku.

prezentacija 10godina 

Prezentacija "Naših prvih 10 godina"

 

 2 Slika-plakat thumb