Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Akcija: Mozak i pivo

S osobitim zadovoljstvom Rotary klub Karlovac - Dubovac poziva Vas na tradicionalno predavanje i humanitarni domjenak u sklopu obilježavanja

„15. tjedna mozga u Hrvatskoj“,

dana 14.ožujka 2016.g. u 19,00 sati,

u HGK- Županijskoj komori Karlovac, Kralja Tomislava 19 b

15. tjedan mozga u Hrvatskoj dio je svjetske kampanje posvećene popularizaciji znanja o funkcijama i istraživanju mozga, poznate kao Brain Awareness Week. Tom prigodom održati će se humanitarno predavanje primariusa dr. Ervina Jančića, specijaliste neurologa i primariusa dr. sc. Gorana Arbanasa, specijaliste psihijatra, na temu funkcije mozga i neuroznanosti.

mozak i pivo poziv

Prikupljenom humanitarnom pomoći RC Karlovac - Dubovac pridružuje se akciji prikupljanja novčanih sredstava za kupnju harmonike malenom glazbenom virtuozu Stjepanu, a svi nazočni saznati će ponešto o utjecaju piva na funkcije mozga, pogledati atraktivnu prezentaciju na temu proizvodnje Studentskog piva te uživati u svirci Stjepana Magdića.

Veselimo se Vašem dolasku i s nestrpljenjem očekujemo prijave, koje molimo dostavite najkasnije do 12. ožujka 2016. godine na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prilog za humanitarnu akciju predlažemo u visini od 100,00 kn, koji možete uplatiti na račun Erste & Steiermärkishe Bank HR6524020061500037995 s naznakom „humanitarna akcija ZA STJEPANA“ ili predati neposredno prije predavanja.

Osim troškova domjenka, svi ostali sudionici nastupaju besplatno, a Županijska komora Karlovac kao suorganizator prostor ustupa bez naknade.