Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Akcija: Božićni humanitarni bal

Božićni humanitarni bal pod nazivom
„ZAGRIJMO IM SRCA I DOM“
11. prosinca 2015.
zagrijmo im srca i dom

Rotary klub Karlovac-Dubovac organizirao je 11. prosinca 2015. godine u restoranu „La Mirage“ u Karlovcu Božićni humanitarni bal u sklopu humanitarne akcije pod nazivom „ZAGRIJMO IM SRCA I DOM“.

Cilj ove humanitarne akcije bio je prikupiti sredstva za uvođenje centralnog grijanja u stan namjenski dodijeljen Stambenoj zajednici Dječjeg doma Vladimir Nazor u Karlovcu, što bi omogućilo useljenje za sada četvero bivših štićenika Doma, koji po navršenoj punoljetnosti odnosno završenom školovanju moraju napustiti sigurnost Doma.

Stan je bio potpuno opremljen namještajem i uređajima, a jedino što je nedostajalo za useljenje, bilo je grijanje i tu se Rotary klub Karlovac-Dubovac uključio u pružanje pomoći.

Od svih izvedivih načina grijanja, kao optimalna opcija po mišljenju stručnih osoba izabrano je etažno centralno grijanje na struju.

Kao glavna donatorska akcija organiziran je Božićni humanitarni bal s tombolom , na kojemu su za izuzetan ugođaj zaslužni glazbeni sastav Rivers band, plesni par i članovi plesne škole Casablanca, breakdanceri, klapa Karolo i što je posebno bilo dojmljivo, recitatori i zbor Dječjeg doma Vladimir Nazor.

Rotary klub Karlovac-Dubovac zahvalan je svim dragim gostima, medijskom pokrovitelju i donatorima koji su omogućili da se sredstva prikupe i time akcija uspije, a posebno dragi gosti i darivatelji, bili su guverner Marijan Bulat i njegova supruga, kojima i ovom prilikom od srca zahvaljujemo.

Nadamo se da će dobro raspoloženje Božićnog bala i nadasve topla ljudska emocija te večeri ostati svima još dugo u sjećanju.

Karlovac, 10.02.2015.

Damir Furdek

Tajnik Rotary kluba Karlovac-Dubovac

 

thumb bal1thumb bal2thumb bal3thumb bal4thumb bal5thumb bal6thumb bal7thumb bal8thumb bal9thumb bal10thumb bal11thumb bal12thumb bal13thumb bal14thumb bal15thumb bal16thumb bal18