Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Održana Distriktna konferencija

Rotarijanska obitelj se svake godine okuplja na najznačajnijem društvenom događaju sezone – Distriktnoj konferenciji, gdje se predstavlja rad klubova u prethodnoj godini te najavljuju akcije i ciljevi za sljedeću godinu. Ovogodišnja Distriktna konferencija održana je u Puli od 10. do 12. svibnja.

Članovi Rotary kluba Karlovac – Dubovac: Ivan Bažant, Vlatko Kovačić, Jasminka Maslek i Vesna Vyroubal prisustvovali su konferenciji gdje su tri dana sudjelovali na brojnim susretima, predavanjima i forumima na kojima su se pridružiti brojni gosti iz Hrvatske i svijeta.

Naša Vesna Vyroubal, asistentica guvernera Distrikta 1913, dobila je Posebno priznanje za aktivno sudjelovanje pri ostvarivanju ciljeva Distrikta 1913, promicanje rotarijanskih vrijednosti i nesebično služenje.

Također, Ivan Bažant, predsjednik Rotary kluba Karlovac - Dubovac dobio je Priznanje za predanost ostvarivanju klupskih i distriktnih ciljeva.

John Germ, bivši predsjednik Rotary Internationala i sadašnji povjerenik Rotary zaklade (The Rotary Foundation) svojim posjetom uveličao je ovaj događaj, na gala večeri održana je primopredaja lanca novom guverneru Danielu Joziću i napravljena milenijska fotografija u Areni.

 konferencija 2019