Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Pridružite se humanitarnoj akciji 'SUOSJEĆAMO JER SE SJEĆAMO'!

Pozivamo vas na humanitarnu akciju 'SUOSJEĆAMO JER SE SJEĆAMO', koju Rotary kluba Karlovac-Dubovac organizira na temu 'Mozak i post-COVID-19 sindrom', u sklopu tradicionalnog obilježavanja 21. Tjedna mozga u Hrvatskoj'. Humanitarna akcija će se održati u petak, 29. travnja 2022., s početkom u 19h, u Atriju znanja Veleučilišta u Karlovcu gdje nas očekuju zanimljiva i korisna predavanja.

Pandemija covida-19 ostavila je teške društveno-ekonomske posljedice koje mogu ozbiljno narušiti mentalno zdravlje te ostaviti značajne i dugoročne posljedice. Naši govornici, stručnjaci u svojim područjima, održat će niz zanimljivih predavanja na kojima možete doznati sve o simptomima koji se javljaju nakon prebolijevanja bolesti, kako trenirati mozak pa i čime ga 'hraniti' kako bismo ga održali zdravim. Nakon predavanja očekuje nas i ugodno druženje uz prigodan domjenak te glazbeni nastup našeg Karlovčana Aleksandra Baića.

Cijena ulaznice (donacija) iznosi 100,00 kuna, a može se rezervirati kod prijatelja Damira Karina, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 091/646 0008 te uplatiti na poseban humanitarni račun Rotay kluba Karlovac-Dubovac otvoren kod Erste banke: IBAN HR7524020061500119101 (za akciju Suosjećamo jer se sjećamo).

Ulaznice se mogu kupiti i na sam dan akcije na mjestu održavanja događaja. Ako ste u mogućnosti i voljni možete donirati i dodatni iznos, za što će biti izdana posebna potvrda.

Svijet se danas suočava s nizom vrlo ozbiljnih kriza, od zdravstvene i gospodarske do ruske invazije na Ukrajinu. Stoga će Rotary kluba Karlovac-Dubovac prikupljena sredstva donirati za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine koji su svoj privremeni dom pronašli na području Karlovačke županije.

suosijecamo jer se sijecamo