Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Donacija RC Karlovac Dubovac karlovačkom Centru za pružanje usluga u zajednici „Vladimir Nazor“

Rotary klub Karlovac Dubovac povodom useljenja troje štićenika u novo uređenu samostalnu stambenu zajednicu karlovačkog Centra za pružanje usluga u zajednici "Vladimir Nazor", donirao je poklon bon u iznosu od 1.500,00 kn.

Bon je 21.12.2016. u sklopu tradicionalne Božićne priredbe Centra, uručio predsjednik kluba, prim. Ervin Jančić, dr.med., ravnateljici Centra Nataši Horvat.

Darivanjem svakog od troje štićenika s  bonom od 500,00 kn, kako bi im se olakšao novi početak s početnim džeparcem, zaokružena je cijela priča započeta još 2015. kada je RC Karlovac Dubovac humanitarnom akcijom „Zagrijmo i srca i dom“ platio uvođenje centralnog grijanja u stan. Stan je namijenjen za smještaj petero mladih koji nakon navršene punoljetnosti moraju izaći iz Centra i započeti samostalan život, uz povremenu podršku odgojitelja.

 

Donacija RC Karlovac Dubovac karlovačkom Centru za pružanje usluga u zajednici „Vladimir Nazor“Donacija RC Karlovac Dubovac karlovačkom Centru za pružanje usluga u zajednici „Vladimir Nazor“