Rotary Club Karlovac - Dubovac

Jezik / Language

Odličan uspjeh Pub kviza u organizaciji Rotaract kluba Carlstadt

Održan je vrlo uspješan pub kviz u organizaciji Rotaract kluba Carlstadt, na kojem su sudjelovali i Rotary klub Karlovac –Dubovac i Rotary klub Karlovac. Pub kviz održan je u hotelu Korana Srakovčić, 27.ožujka 2017. Sudjelovalo je čak pedesetak igrača u deset ekipa, od čega devet ekipa rotarijanaca s prijateljima i pratnjama, te jedna ekipa rotaractovaca.

Nakon zanimljivog i vrlo zabavnog natjecanja u općem znanju, pod vodstvom mladih snaga, najuspješnija je bila ekipa supružnika Trezner-Strikić, i to uz nagradu wellnes paket hotela Srakovčić. Osim pobjednika nagrađene su još dvije ekipe, drugo mjesto pripalo je ekipi obitelji Vyroubal sa Suzanom Cindrić uz nagradu finih butelja vina, te prema tradiciji pub kvizova treća nagrada pripala je predzadnjem timu: supružnici Capan - Ivičak, uz nagradu jumbo pizzu pizzerie Rustique.

Prema najavama Rotaract cluba Carlstadt, s pub kvizovima će se i nastaviti pa će svi oni koji su propustili ovo izdanje imati prigodu pokazati svoje znanje na nekom skorom kvizu.

 

Pub kvizPub kviz Pub kviz Pub kviz